Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Cerneală transformată în… AUR

Publicat

pe

Interesant clișeul cu George Simion, liderul AUR, care, într-un tur de imagine cu renumitul său autobuz prin țară, a fost stropit cu cerneală de un cetățean pe la Iași. Chiar de Ziua Micii Uniri. Nici nu știi ce să mai crezi. Gestul a fost unul adevărat, sincer, din suflet, un protest sau ne-am confruntat cu o regie stupidă, prin care președintele Simion vrea mai multă mediatizare? Ziua a fost aleasă mișto!

Simion caută prin orice mijloace să fie băgat în seamă de presă, de oameni. Acum, chestia cu aruncatul cernelii este naivă. Așa, un simulacru de indignare, care te îndeamnă să mai și speculezi dacă nu cumva a fost făcătură. Se mai practică…

Era tare dacă s-ar fi folosit în incursiunea asupra liderului AUR ouă, lapte, dulceață sau chiar păcură. Ceva care să exprime bine revolta adevărată. Mai original. Tare. Cerneala are așa, o alură de intelectualism, ceva de fațadă. Pute a joc delicat. Manevră subtilă.

George Simion caută cu tot dinadinsul să ajungă în față, să se prezinte drept invincibil, omul care luptă pentru popor. Mesia românilor.

Nu vreau să dau nume, dar prin istorie s-au mai perindat indivizi care au lucrat într-un mod asemănător, tari în vorbă și gest, și s-au dovedit în final a fi dictatori sângeroși.

Situația de criză pe care o traversăm este tocmai propice pentru vorbitorii de profesie, pentru cei care se cred salvatorii omenirii, de fapt, niște demagogi josnici.

Dacă a fost pe bune, cei pe care presa îi numește acum „atacatorii lui Simion” i-au făcut acestuia mai mult bine. Au transformat banala cerneală în… AUR.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT