Connect with us

Dâmboviţa

42 de familii din Dâmbovița au primit ajutoare de urgență din partea Guvernului

Publicat

pe

Prefectul județului, Claudia Gilia, ne-a informat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre situația ajutoarelor de urgență pe care Guvernul României, la solicitarea autorităților locale, după anchete realizate la ordinul Instituției Prefectului, le-a acordat unor cetățeni din județul Dâmbovița afectați de calamități naturale, incendii sau alte probleme care le-au afectat existența de zi cu zi, echilibrul socio-material.

42 de familii și persoane au beneficiat de acest sprijin financiar. Vorbim de peste 120.000 de lei. Banii au fost distribuiți în funcție de nevoile constatate în urma efectuării anchetelor sociale. Cel mai mult, 5.000 de lei, a primit o familie din comuna Dragomirești a cărei locuință a fost afectată de un incendiu care s-a extins și la anexele gospodărești.

Ajutoarele bănești au mai ajuns la oameni cu diferite nevoi din Târgoviște, Pucioasa, Titu, Moreni, Crângurile, Potlogi, Conțești, Gura Șuții, Glodeni, Malu cu Flori, Vulcana Băi, Dragomirești, Voinești, Ludești, Vlădeni, Morteni, Crevedia, Șotânga și Vișinești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT