Conectați-vă cu noi

POLITIC

ALDE, la ceasul resetării! Tăriceanu a dizolvat 32 de organizaţii judeţene

Publicat

pe

Călin Popescu Tăriceanu a declanşat jihadul în propriul partid. Toate organizaţiile care au obţinut la alegerile europarlamentare un rezultat sub pragul minim de 5 procente au fost dizolvate. Sunt 32 de filiale judeţene care au fost rase din temelii. Au rămas în picioare doar preşedinţii, care au primit sarcina ca, până la declanşarea campaniei electorale pentru prezidenţiale, să-şi creeze noi structuri de conducere, nu prin alegeri, ci prin numiri directe.

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, rămas deocamdată singur în filială, consideră că decizia Biroului Politic Central este o măsură bună, care dă posibilitatea resetării organizaţiilor judeţene şi numirea în poziţii cheie, de decizie, a unor oameni care sunt dedicaţi partidului şi care sunt dispuşi să se implice, să lupte cu adevărat pentru partid, nu doar să simuleze.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. feritata

    iulie 10, 2019 at 3:47 am

    Impotentul asta mincinos poate desfiinta tot partidul,fiindca nu o sa mai faca pragul in veci si asta din cauza lui,nu al celor din teritoriu!! In afara de jocuri murdare in interesul sefului cel mare,gasca asta de ratati politic nu a facut nimic!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Liderul PSD i-a cerut demisia lui Ludovic Orban

Publicat

pe

S-a întâmplat! Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a cerut, aseară, în cadrul unei intervenții la Antena 3, demisia premierului Ludovic Orban. A declarat liderul social-democrat că după episodul penibil, sfidător, jignitor la adresa nației Române, consumat în Palatul Victoriei, Orban nu mai are nicio credibilitate în fața cetățenilor români.

Ciolacu a vorbit și despre preconizata alianță dintre PSD, ALDE și PRO România, spunând că este posibil să se meargă în alianță atât la alegerile locale cât și la cele parlamentare. Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că sprijină o astfel de colaborare politică.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Senatorul Țuțuianu, despre cum a depășit județul Dâmbovița lunile de pandemie

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PRO România Dâmbovița, face, pe pagina sa de Facebook, o analiză a situației cu care s-a confruntat județul Dâmbovița în lunile de pandemie de până acum. Există și critici acerbe față de unele autorități locale și județene, față de Instituția Prefectului și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care au acționat incoerent și care au comunicat dificil sau aproape deloc cu cetățenii.

„Prieteni, au trecut câteva luni dificile, pe care nimeni nu le aștepta, nu le dorea, nu le anticipa. O pandemie provocată de un virus nou, pentru care nu avem, încă, apărare. Cred că suntem în punctul în care putem să tragem câteva concluzii despre ce s-a întâmplat bine și ce nu în această perioadă, despre cine a acționat cu responsabilitate și cine a fost depășit de situație. La noi, în Dâmbovița.

Un mare plus și un uriaș mulțumim pentru medici, asistenți, personal medical. Sunt oameni care au făcut eforturi până la epuizare și care au înțeles, poate mai mult ca în alte vremuri, importanța jurământului, a angajamentului față de semeni. Respect celor care, angajatori sau angajați, au continuat să-și desfășoare activitatea, oferind o gură de oxigen economiei, plătind taxe și impozite.

Din păcate, oricât aș vrea să mă abțin, e opinia aproape unanimă a celor cu care am discutat în aceste luni (specialiști din sistemul de sănătate, manageri, salariați, oameni simpli) că autoritățile de la nivelul județului (Prefectură, Consiliul Județean, Direcția de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență) au avut carențe grave în deciziile pe care le-au luat (sau nu le-au luat), vulnerabilități pe care doar o doză de noroc nu le-au transformat în vreo tragedie.

Nu a existat o strategie adecvată de testare a personalului medical, a personalului din centrele medico-sociale, centrele pentru persoane vârstnice. Ce s-a întâmplat la Răcari e consecința directă a dezinteresului din partea Primarului Caravețeanu, urmat de o încercare revoltătoare de mușamalizare din partea celorlalte instituții (Prefectură, DSP);

Măsuri total necorespunzătoare privind cazarea medicilor, spații lipsite de norme elementare de igienă, camere cu gândaci etc;

Decizii aberante privind spațiile destinate carantinării, unii au făcut afaceri bune din asta.

Comunicarea execrabilă de la nivelul Prefecturii, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. E revoltător să treacă săptămână după săptămână iar presa locală și restul dâmbovițenilor să nu primească informații vitale despre ce se întâmplă în localități cu bolnavii depistați, cu cei carantinați sau izolați. A fost o tăcere absurdă din care nimeni n-a câștigat nimic.

Și, în sfârșit, niciun mesaj de empatie pentru oameni. În vremuri de panică, de durere, când se îmbolnăvesc părinți și bunici, când mor cei de lângă noi, e nevoie de voci care să dea curaj și speranță, în același timp. Din păcate, noi am avut la Dâmbovița doar mesaje funebre, o statistică stupidă a morții. Nu așa se face”, a scris Adrian Țuțuianu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!