Conectați-vă cu noi

POLITIC

ALDE, la ceasul resetării! Tăriceanu a dizolvat 32 de organizaţii judeţene

Publicat

pe

Călin Popescu Tăriceanu a declanşat jihadul în propriul partid. Toate organizaţiile care au obţinut la alegerile europarlamentare un rezultat sub pragul minim de 5 procente au fost dizolvate. Sunt 32 de filiale judeţene care au fost rase din temelii. Au rămas în picioare doar preşedinţii, care au primit sarcina ca, până la declanşarea campaniei electorale pentru prezidenţiale, să-şi creeze noi structuri de conducere, nu prin alegeri, ci prin numiri directe.

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, rămas deocamdată singur în filială, consideră că decizia Biroului Politic Central este o măsură bună, care dă posibilitatea resetării organizaţiilor judeţene şi numirea în poziţii cheie, de decizie, a unor oameni care sunt dedicaţi partidului şi care sunt dispuşi să se implice, să lupte cu adevărat pentru partid, nu doar să simuleze.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. feritata

    iulie 10, 2019 at 3:47 am

    Impotentul asta mincinos poate desfiinta tot partidul,fiindca nu o sa mai faca pragul in veci si asta din cauza lui,nu al celor din teritoriu!! In afara de jocuri murdare in interesul sefului cel mare,gasca asta de ratati politic nu a facut nimic!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Guvernul a pierdut majoritatea parlamentară oricât ar încerca să eludeze Constituţia!

Publicat

pe

Senatorul PNL de Dâmboviţa Iancu Caracota spune că actualul Guvern este ilegal, prin refuzul de a cere votul Parlamentului, după ce ALDE a intrat în opoziţie. Este clar că Executivul României a pierdut majoritatea, oricât ar încerca să eludeze Constituţia.

„Membrii ALDE care s-au alăturat Vioricăi Dăncilă nu au cum, legal, constituţional, să reprezinte ALDE în actualul Executiv. Viorica Dăncilă este obligată de Constituţie să se prezinte în faţa senatorilor şi deputaţilor pentru a vedea dacă mai are susţinere parlamentară”, explică senatorul liberal.

În acest context politic, PNL face toate demersurile necesare pentru demiterea guvernului prin moţiune de cenzură. Aceasta va fi depusă în momentul în care sunt adunate cele 233 de semnături care vor garanta adoptarea ei.

„PNL îşi doreşte ca acest Guvern să fie demis cât mai curând posibil, dar trebuie să aibă minima garanţie de succes a moţiunii de cenzură. România are nevoie de un nou Guvern, unul responsabil!”, spune Iancu Caracota.

Citește în continuare

POLITIC

Victor Ponta, dezamăgit de Mihai Fifor. Este sluga oricui este şef!

Publicat

pe

Pe surse, auzisem că cei care luptau să instaureze democraţia în PSD Dâmboviţa îşi puneau mari speranţe în Mihai Fifor, actualul secretar general al PSD, care le-ar fi promis că va face ordine la Dâmboviţa, pentru binele partidului şi pentru că ţine la unitate. Acest lucru nu s-a întâmplat!

La un moment dat, am încercat să-l contactăm pe Mihai Fifor, să ne spună dacă ştie ce se întâmplă la Dâmboviţa şi dacă se vor organiza alegeri statutare în organizaţie. Asta se întâmpla înainte de 6 septembrie, prima dată la care ar fi trebuit să se ţină conferinţa judeţeană de alegeri. Nu am primit niciun răspuns până astăzi. Este clar că nu Mihai Fifor s-a dat la o parte şi nu s-a mai implicat în această problemă delicată. Hăţurile sunt la Viorica Dăncilă!

Astăzi, Victor Ponta, într-un interviu pentru DC News, spune despre fostul său tovarăş de partid Mihai Fifor că este sluga oricui este şef şi că este dezamăgit de el.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!