Conectați-vă cu noi

POLITIC

ALDE, la ceasul resetării! Tăriceanu a dizolvat 32 de organizaţii judeţene

Publicat

pe

Călin Popescu Tăriceanu a declanşat jihadul în propriul partid. Toate organizaţiile care au obţinut la alegerile europarlamentare un rezultat sub pragul minim de 5 procente au fost dizolvate. Sunt 32 de filiale judeţene care au fost rase din temelii. Au rămas în picioare doar preşedinţii, care au primit sarcina ca, până la declanşarea campaniei electorale pentru prezidenţiale, să-şi creeze noi structuri de conducere, nu prin alegeri, ci prin numiri directe.

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, rămas deocamdată singur în filială, consideră că decizia Biroului Politic Central este o măsură bună, care dă posibilitatea resetării organizaţiilor judeţene şi numirea în poziţii cheie, de decizie, a unor oameni care sunt dedicaţi partidului şi care sunt dispuşi să se implice, să lupte cu adevărat pentru partid, nu doar să simuleze.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. feritata

    iulie 10, 2019 at 3:47 am

    Impotentul asta mincinos poate desfiinta tot partidul,fiindca nu o sa mai faca pragul in veci si asta din cauza lui,nu al celor din teritoriu!! In afara de jocuri murdare in interesul sefului cel mare,gasca asta de ratati politic nu a facut nimic!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Îmi pare rău că PSD nu ţine cont de realitate. Văd lipsă de ambiție politică!

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, şi-a exprimat dezamăgirea pentru decizia PSD de a o desemna pe Viorica Dăncilă candidat la funcţia supremă în stat. Conform unor înţelegeri, evident nebătute în cuie, coaliţia ar fi trebuit să-l numească pe preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Cotroceni. Reprezentanţii ALDE sunt convinşi că doar liderul liberal-democrat ar fi avut şanse să intre în turul doi şi să lupte cu Klaus Iohannis.

„Îmi exprim îngrijorarea că PSD își dorește doar să intre în turul doi. Văd lipsă de ambiție politică. Vreau un candidat care să câștige. Îmi pare rău că PSD nu ţine cont de realitate. În toate sondajele, Călin Popescu Tăriceanu este cel care poate intra în turul doi şi să iasă învingător.

Cea mai mare parte a sondajelor arată că susţinătorii PSD-ALDE vor candidat comun. E surprinzător că PSD nu ţine cont de această realitate. Tăriceanu este, conform tuturor sondajelor de opinie, singurul candidat care poate să atragă voturi atât din partea PSD – ALDE, cât şi din afara nucleului susţinătorilor celor două partide”, a precizat Ionel Petre.

Citește în continuare

POLITIC

Viorica Dăncilă a dat liber la excluderile din partid pentru delict de opinie!

Publicat

pe

Foto: digi24.ro

Semnal negativ dat de preşedinta PSD Viorica Dăncilă către social-democraţii care apar în spaţiul public cu acuze la adresa liderilor sau a colegilor.

Toţi cei care generează scandaluri ce pot dăuna imaginii partidului vor fi excluşi! Temele de discuţii care vizează anumite situaţii şi neînţelegeri trebuie soluţionate numai în Comitetul Executiv al PSD.

Mişcarea avantajează enorm conducerea PSD Dâmboviţa, care răsuflă acum uşurată, ţinând cont de faptul că nemulţumiţilor din organizaţie, care obişnuiau să răsufle pe reţelele de socializare, li se pune căluşul în gură.

Într-o perioadă deloc îndepărtată, Viorica Dăncilă se poziţionase împotriva excluderilor din partid pentru delict de opinie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!