Connect with us

Dâmboviţa

Elev de 15 ani, bătut de trei colegi de clasă în Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște

Publicat

pe

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost bătut de trei colegi de clasă într-un liceu din Târgoviște, iar imaginile au fost postate pe internet. Totul a pornit se pare la la o discuție în contradictoriu. Polițiștii din Târgoviște au pornit o anchetă, ieri – 17 octombrie 2023, imediat ce au aflat despre incident și au reușit să-i identifice rapid pe protagoniști, respectiv victima și agresorii.

„În după-amiaza zilei de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, ca urmare a unor imagini video transmise pe o rețea de socializare, s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana vătămată, respectiv un minor de 15 ani, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresat verbal și fizic de trei colegi de clasă, minori, de 14 și 15 ani”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Dâmbovița.

La solicitarea incomod-media.ro, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dâmboviţa ne-au informat că incidentul a avut loc la Liceul „Voievodul Mircea”, în data de 10 octombrie 2023, la ora 08:50, fiind implicați cinci elevi, respectiv victima, foi care au lovit și doi care au filmat.

„Unitatea de învățământ a aflat despre incident și filmare și a anunțat instituțiile în data de 17 octombrie. În prezent, se aplică la nivelul liceului procedura pentru managementul cazurilor de violență, creată de Ministerul Educației”, ne-au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ziua Sfântă de Florii să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire!

Publicat

pe

De

Ziua Sfântă de Florii, în care Mântuitorul Nostru Iisus Hristos a intrat curat, curajos, senin, în Ierusalim, să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire. Celor care poartă nume de floare vă urez să aveți parte numai de bucurii și împliniri alături de toți cei dragi. La mulți ani!

Cu stimă,
Sorin Vasile Ioniță – primarul comunei Gura Ocniței
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Să aveți parte de sănătate și reușite în tot ceea ce întreprindeți!

Publicat

pe

De

Cu ocazia Sfintei Zile de Florii, când Domnul Nostru Iisus Hristos a pășit triumfător în Ierusalim, pregătit să învingă moartea și să dea drumul zăgazurilor vieții veșnice, vă urez tuturor celor care purtați nume de floare să aveți parte de reușite în tot ceea ce întreprindeți, să fiți sănătoși și iubiți. La mulți ani!

Cu stimă,
Marian Alexandru – primarul comunei Conțești
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite