Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » DOSAR: Le vindea românilor pe internet produse contrafăcute drept mărfuri de firmă!

DOSAR: Le vindea românilor pe internet produse contrafăcute drept mărfuri de firmă! 

Sursa foto: www.oradesibiu.ro

Poliţiştii din Prahova au descins în această dimineaţă la domiciliul unei persoane din Blejoi, care şi-a dezvoltat o afacere pe internet, profitând de credulitatea românilor. De doi ani, suspectul vindea, prin intermediul unui site, produse contrafăcute: articole vestimentare, accesorii, cosmetice și parfumuri. Bunurile erau expediate către cumpărători prin intermediul serviciilor poștale.

Mărfurile ar fi fost achiziționate din diverse complexe comerciale din județul Ilfov fără a deține pentru acestea documente justificative și nici certificate de calitate și conformitate sau alte înscrisuri care să le ateste calitatea și acordul titularului de marcă pentru a putea fi comercializate.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor peste 1.000 de astfel de bunuri în valoare de aproximativ 28.000 lei. Cercetările continuă pentru stabilirea prejudiciului adus titularilor de marcă și a întregii activități infracționale.

Adaugă un Comentariu

*