Connect with us

Argeș

Service auto în flăcări! 25 de pompieri mobilizați pentru stingerea incendiului

Publicat

pe

Incendiu violent, azi-noapte, la un service auto din municipiul Pitești. La fața locului au fost mobilizați peste 25 de pompieri din Pitești, Bradu și Mioveni, cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de cercetare CBRN și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție ISU, focul se manifesta pe aproximativ 70 mp, cu degajări mari de fum. Au fost afectate și două autoturisme care se aflau în fața construcției. Pompierii au reușit să oprească propagarea incendiului la hala din imediata apropiere. Din fericire, nu au rezultat victime.

Clădirea care a ars era construită din panouri sandwich. Deocamdată, nu a fost stabilită cauza care a dus la izbucnirea focului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Mânz abandonat pe câmp nu a mai putut fi salvat de medicii meterinari

Publicat

pe

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Argeș au intervenit, ieri – 1 mai 2024, pentru recuperarea unui mânz părăsit pe teritoriul comunei Băiculești.

Întrucât micuța cabalină se afla în stare de pericol, oamenii legii au transportat-o la o asociație privată de protecție a animalelor, din localitatea Brăduleț, unde i s-a oferit asistență medicală, adăpost și îngrijire specializată. Din păcate, bietul căluț, care era foarte plăpând, a murit noaptea trecută…

Polițiștii au demarat și investigațiile specifice pentru ai descoperi și sancționa în conformitate cu legea pe cei care au abandonat mânzul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Doi morți și doi răniți într-un accident de circulație în comuna Căldăraru, județul Argeș

Publicat

pe

Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi, 2 mai 2024, pe DN 65A, în comuna Căldăraru din județul Argeș. Două persoane aflate într-un autoturism, șoferul de 19 ani și un pasager de 15 ani, au decedat pe loc. Alte două victime, doi adolescenți de 14 și 17 ani, au fost rănite.

Din primele informații, autovehiculul ar fi intrat cu viteză într-un stâlp din beton aflat pe marginea șoselei, a ricoșat într-un copac, după care s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la ISU Argeș și de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite