Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PNL DÂMBOVIŢA: Videle, oraşul unde a găsit PSD două mari personalităţi politice!

PNL DÂMBOVIŢA: Videle, oraşul unde a găsit PSD două mari personalităţi politice! 

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

Preşedintele PNL Dâmboviţa a criticat dur „joaca de-a guvernarea” iniţiată de mai marii PSD, care dovedesc astfel că nu ţin cont de realităţile şi problematica vieţii sociale şi economice din România. Ceea ce se întâmplă acum în plan guvernamental, afirmă Marius Caraveţeanu, are ca substanţă orgoliile şi jocurile de interese, împărţirea sferelor de influenţă locală şi naţională.

Spune liderul PNL Dâmboviţa că este un fapt unic în istoria politică europeană ca un partid de guvernământ să-şi schimbe într-un interval atât de scurt mai mulţi premieri. Şi, ce este mai grav, criteriile după care s-au realizat nominalizările ţin în mod direct de voinţa şefului PSD, Liviu Dragnea, care îşi doreşte oamenii săi de încredere în funcţiile cheie ale guvernului!

„PSD a sărit din lac în puţ cu această nominalizare. S-au terminat sepecialiştii din România şi ne-am proţăpit în oraşul Videle, din Teleorman, unde social-democraţii au identificat două personalităţi ale scenei politice, mă refer aici la premierul desemnat Viorica Dăncilă şi la ministrul de Interne, Carmen Dan”, a precizat lideul PNL.

Consideră Marius Caraveţeanu că scânteia care a aprins guvernul, ducând în final la demisia premierului Mihai Tudose, a pornit tocmai de la Carmen Dan, care a intrat în conflict cu primul ministru din cauza solicitării de demitere a şefului Poliţiei Române şi care, evident, a câştigat, fiind protejata şefului PSD.

„Într-o asemenea situaţie politică confuză, cu un PSD care a uitat de ţară, noi, liberalii, considerăm că se impune organizarea alegerilor anticipate”, declarat preşedintele PNL Dâmboviţa.

Ludovic Orban, ca şef al PNL, îşi exprimase disponibilitatea de a conduce un eventual nou guvern. Lista reprezentanţilor PNL, specialişti cunoscuţi în varii domenii de activitate, care puteau ocupa diferite demnităţi ministeriale era deja pregătită.

Răspuns la PNL DÂMBOVIŢA: Videle, oraşul unde a găsit PSD două mari personalităţi politice!

  1. tass

    domnule primar.spuneti ca sunteti liberal?va este rusine cu fostul partid.nu erati in partidul care a furat banii la o anumita parte a romanilor?vret premier pe orban?cu ce este mai breaz altii?dupa felul care canta eu zic sa merga la romanii au talent.si apropo.cu ce este racariul mai deosebit ca videle?

     

Adaugă un Comentariu

*